fbpx

aanbiedingen

1. Peugeot

Ter overname mijn unieke verzameling Peugeot autofolders, van 1913 tot 1980. Totaal 405 stuks en 13 boeken, tegen elk aannemelijk bod! Stuur bij interesse een mail via de contact-pagina.

2. Studebaker

Promotiefilm (zwart/wit) van Studebaker automobiel in de jaren 1928-1930. Deze film is afkomstig van de “Studebaker Hoofdvertegenwoordiging” in Holland, de Internationale Automobiel Mij., Scheldestraat 2 in Den Haag.

Bevat de types Dynamic Erskine, Rockne Six + type “65” en 8 cyl. cabriolet. Te zien zijn stukjes over de aankomst per stoomschip in Rotterdam, het lossen op de kade, presentatie van de Studebaker in Nederland, showroom, verkooptechnieken, demonstraties, komische stukjes. Dan veel over Amerika, de fabricage, laboratorium, de strengste proeven, veiligheid, arbeidsomstandigheden personeel, e.d.

Tevens een stuk film (bioscoop journaal) over de Olympische Spelen (1928), koninklijke familie, brandweer, demonstraties, etc. De film is van authentieke 35 mm film met geluid (zeer brandbaar celluloid) professioneel overgezet op U-matic.

 

Call Now Button Scroll naar top